|
||
| CEMİL TUGAY VE ÖZGÜR ÖZEL HATAY'DA | ||
| Özgür Özel ve Tugay Hatay'da | ||
| SİYASET Haberi | ||
|
||
| |
||
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 6 Şubat 2023'te meydana gelen ve 11 kenti etkileyen depremlerin yıl dönümü nedeniyle Hatay'da buluştu. Acının yıl dönümü öncesi depremzedeleri yalnız bırakmayan Özel ile Tugay, Hatay’da hayatını kaybeden on binlerce canın anısını yaşatma ve dayanışma duygusunu büyütme mesajı verdi.
Türkiye, 6 Şubat 2023 sabahına tarihin en büyük felaketlerinden biriyle uyandı. Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde binlerce insan hayatını kaybetti. Yüz binlerce yapı yıkıldı ya da ağır hasar aldı.
Program tüm gün sürecek Özel ile Tugay, Deprem Şehitliği’ni ziyaret edecek. Depremde yaşamını yitiren yurttaşlar için mezarlara karanfil bırakacak, ailelerini kaybeden vatandaşlarla bir araya gelerek taziyelerini iletecek. Ayrıca konteyner kentler ziyaret edilecek, geçici barınma alanlarında yaşayan depremzedelerle görüşmeler yapılacak. |
||
|
||
| Etiketler: CEMİL, TUGAY, VE, ÖZGÜR, ÖZEL, HATAY'DA, |
|
|
||
|






